сряда, 22 май 2013 г.

Садо-мазо олимпиада в Лос Анджелис премина с успех

Фетишисти от цял свят налазиха Лос Анджелис за традиционния си садо-мазо фестивал. Калифорнийският мегаполис и тази година е домакин на сбирката на любителите на шантави сексуални забавления.
Те не само можеха да наблюдават най-новите "достижения" в тази област, но и пряко да се включат в извратените изпълнения. Както и други години, най-много участници идват от САЩ, Европа и лудата по всякакви фетиши Япония. Освен това мероприятието в Лос Анджелис набира все повече популярност и вече изпреварва другия популярен форум на сексуалните садисти и мазохисти - в Сан Франциско, пак в Калифорния.

Първият конгрес на т.нар. БДСМ се провежда през 2003 г. Първоначално малцина се осмеляват да развихрат фантазиите си пред публика, но постепенно в горещите сцени се включват все повече хора от всякакви групи и възрасти.

БДСМ е психосексуална субкултура, която залага на еротичния обмен на власт и нетрадиционните сексуални отношения. Основно включва ролевите игри на господство и подчинение, но главно правило е всичко да става доброволно, безопасно и разумно.

БЛИЦ

Няма коментари:

Публикуване на коментар