понеделник, 27 май 2013 г.

Левски пред тотален разпад

Шокиращият провал на Левски в мача със Славия (1:1) прати клуба в тотален шок, а бъдещето на "сините" от розово се превръща в все по-сиво. Пясъчният син замък, построен за 50 дни с победи в последните минути най-вече благодарение на късмета, ентусиазма и характера, вкаран в играчите от Николай Митов, Мариан Христов и Елин Топузаков, се срина тотално, пише Спортал.

Една седмица "сините" фенове, ръководители и играчи бяха на гребена на вълната, след като предчувстваха първа титла от четири години навръх 99-годишната на клуба след победата с 1:0 над Лудогорец с гол в 92-ата минута. Тодор Батков вече очакваше с лекота да намери нови инвеститори заради участието в предварителните кръгове на Шампионската лига. Изпълнителният директор Иво Тонев пък да убеди по-лесно класни играчи да дойдат на "Георги Аспарухов", предвид участието на тима в Шампионската лига, както и хората над него да отпуснат по-голям бюджет за селекция.

В късния следобед на миналата събота се случи чудото на "Герена". Левски се самоуби, като ситуацията в клуба се промени коренно, точно за толкова кратко време, за колкото бе сринат Сектор "А" на 3-и февруари - за пет секунди.

Няма коментари:

Публикуване на коментар