сряда, 2 юли 2014 г.

Лудогорец яко тресна Стяуа с 4:2

Лудогорец победи с впечатляващото 4:2 Стяуа в първата си проверка на английска земя. Резултатът можеше да бъде и по-голям в полза на българския шампион,играчите на делиорманци профукаха две дузпи.За разградчани не игра новото попълнение Вандерсон, който е контузен.


Двубоят започна отлично за българите, които поведоха още в 19-ата минута. Румънският вратар изрита лошо една топка, тя отиде у Моци, който продължи към Дяков и последният не сбърка - 1:0.

Малко по-късно Кешеру игра с ръка в пеналта си след центриране от корнер и реферът даде дузпа. Дяков я изпълни, но пропусна.
До почивката нови голове не паднаха, а преди втората част и двата тима направиха куп смени, което се отрази на играта.

В 61-ата минута Лудогорец получи втора дузпа, след като Мисиджан бе спънат в наказателното поле. Този път тя бе изпълнена от Златински, който пък нацели гредата.
В 65-ата мин.обаче резултатът все пак стана 2:0. Кишада проби през центъра и сервира топката на Марселиньо, който нямаше как да сбърка.

Четвърт час преди края Роман Безяк завърши хубава многоходова атака  с хубав гол за 3:0.
В 78-ата мин. се разписа и Шоко с красив далечен прехвърлящ удар.
Едва тогата румънците се сетиха, че и те могат да вкарват. Първо Неагу намали на 4:1 в 81-ата мин, а 5 по-късно и Стяуа получи дузпа след фаул на Чворович.
За разлика от играчите на Лудогорец, Янку не сбърка и оформи крайното 4:2.

ЛУДОГОРЕЦ - СТЯУА 4:2

1:0 Дяков (19')
Дяков (27') - пропусната дузпа
Златински (61') - пропусната дузпа
2:0 Марселиньо (65')
3:0 Безяк (74')
4:0 Шоко (78')
4:1 Неагу (81')
4:2 Янку (86')

Топспорт

Няма коментари:

Публикуване на коментар