понеделник, 3 септември 2012 г.

ЦСКА и Левски са жалки

Негативизмът е мотивиращ фактор за ръководството на това дружество (Левски), каза преди време омбудсманът на УНСС Михаил Динев, бивш ръководител на ЦСКА. От онова интервю минаха четири години - нищо се е променило. Какво е виновен Диамутен, че се съгласиха да подпишат договор с него? Нищо не е виновен. И затова заслужава да си изпълни договора.

Или ако искат да го изгонят, да му платят неустойката. А не да се чудят как да го прецакат. И не им е за първи път - по същия начин постъпиха с Пелето, Илиян Стоянов, Базил. Още по-голяма глупост беше да изгонят Иван Цветков, за да налагат 16-годишния юноша Антонио Вутов (!). Те си мислят, че щом са Левски, винаги са прави и могат да правят каквото си искат. Ама не са. Толкова са нагли, че обвиниха Диамутен, че търсел вината извън себе си. А те къде я търсят? Като гледам, пак извън себе си. По-добре да слушат умните хора. - Нека внимават с този Диамутен - каза им Майкъла веднага след трансфера. - За да дойде играч от Серия А в България, трябва да е контузен.

В ЦСКА не са по-различни. Изтъпанил се новият шеф Краси Георгиев на Царско село и дава интервюта пред всички телевизии. По риза, къси гащи и официални чехли. Това не е облеклото за шеф на ЦСКА. Топло е, но можеше поне панталон и обувки да сложи. Защото вече не представлява хотел "Централ", а ЦСКА, колкото и неподходящо да е това.

Тези не могат да се оправят с ЦСКА. Та те внесоха 75 000 лв. капитал за новото дружество и на следващия ден ги изтеглиха. Като нямат 75 000 лв, как ще са собственици на ЦСКА? Аман от такива собственици. Ако чакат "Газпром", да си кажат, та поне да знаем какво става. Ами ако "Газпром" не дойде? Много "ако" станаха в тази сделка. Затова да ни изхвърлят във "В" група и да си стоим там, докато не оправим всички бакии. Сега сме жалки. Като Левски.

Цветан Ламбрев

Няма коментари:

Публикуване на коментар