сряда, 26 септември 2012 г.

Каквото и да става обичам ЦСКА, една истинска фенка Плами Паскалева

Преглеждах стената си във Фейсбук, теглих една звучна псувня на комплексарите и тамън да ударя x и да изключа компютъра - изненада. Една фенка на ЦСКА - Плами Паскалева беше написала - Каквото и да става ОБИЧАМ ЦСКА. За пореден път едно момиче показа, как трябва да се държат мъжете. Не само да хленчат, като Тити Папазов, а да подкрепят и най-важното да обичат своя отбор.

Сега сме много зле - финансово, нямаме играчи, нямаме стадион, нямаме школа. Да много неща нямаме, но имаме ЦСКА! Отборът трябва да се обича и в трудни моменти, даже бих казал, най-вече в трудни моменти.

Много е лесно, когато ставаме шампиони и вдигаме купата и бием Ливърпул, като гости да тръбиш, че си фен. Къде си когато отборът е изпаднал в тежко положение. Нали точно тогава 12-ят играч трябва да се немеси.

Всеки велик отбор има своите проблеми - забравихте ли какво стана с Ювентус и Ривър Плейт. Италианците бяха изхвърлени от Сериа А заради купени мачове, а аржентинците изпаднаха от първа дивизия.

ЦСКА си е ЦСКА! Никой да не го забравя това!!! Плами Паскалева показа, че истинският фен е до своя отбор. Аз бих попитал, къде сега са Христо Стоичков, Емил Костадинов и компания, които трябва да подкрепят червения отбор.

ЗАСРАМЕТЕ се докога жените у нас ще имат по-мъжко поведение от мъжете! Време е да си припомним, че сектор Г - това си ТИ!

Николай Георгиев

Няма коментари:

Публикуване на коментар