неделя, 23 декември 2012 г.

„Вълците” жестоко разкъсаха Милан

Снимка: REUTERS
Рома разби с 4:2 Милан и записа първата си победа над "росонелите" в Серия „А” от 2008 г. насам, след като в мач от 18 кръг се наложи с 4:2.



В 12-ата минута Николас Бурдисо откри резултата, след като се разписа с глава след центриране от корнер. В 23-ата минута Рома удвои аванса си. Пабло Освалдо беше точен с глава след центриране на капитана Франческо Тоти отляво. Седем минути по-късно „вълците” получиха класически аванс, след като Ерик Ламела завърши комбинация, преминала през Майкъл Брадли и Де Роси.

Домакините поведоха с 4:0 в 61-ата минута, когато Ерик Ламера вкара втория си гол в мача след центриране на Федерико Балдзарети. Малко след това вратарят на Рома спаси удари Робиньо и Кевин-Принс Боатенг.
 
В 78-ата минута „вълците” останаха с човек по-малко, след като Маркиньос получи червен картон за игра с ръка. Численото предимство позволи на Милан да върне два гола.
 
В 87-ата минута Джампаоло Пацини се разписа от дузпа, а минута по-късно Боян Къркич прати топката във вратата на бившия си отбор.

Няма коментари:

Публикуване на коментар