събота, 24 ноември 2012 г.

ЦСКА продължава напред в борбата за Купата на България

ЦСКА елиминира Лудогорец от борбата за Купата на България с общ резултат 2:2 и повече голове на чужд терен. След победата с 2:1 в Разград, "армейците" загубиха с 0:1, но и това не помогна на шампионите да се класират напред.


Двубоят започна отлично за гостите. В 17-ата минута Миро Иванов пропусна първото положение, след като стреля от малък ъгъл. В 19-ата минута пък Нжонго Присо бе изгонен с директен червен картон за удар без топка. След него срещата се изнерви и до почивката нямаше много положения за гол.

След паузата разградчани тръгнаха на щурм, но домакините използваха всяка възможност, за да контраатакуват.

В 57-ата минута при еда бръза акция Мишел Платини надбяга двама бранители и шутира, но ударът му от малък ъгъл излезе в тъч. В 69-ата минута численото равенство на терена бе възстановено, като Кайсара получи втори жълт и червен картон.

В 78-ата минута топката достигна до Емил Гъргоров, който с удар по земя прониза вратаря на домакините Томаш Черни. До края на срещата възпитаниците на Ивайло Петев дадоха всичко от себе си, за да стигнат до още едно попадение, но това така и не им се отдаде.

football24.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар